Garibanı gören gözler, zengini neden görmez?

Garibanı gören gözler, zengini neden görmez? Garibanı gören gözler, zengini neden görmez?
A- A+
Reklam

Turizm şehri olacağız diye yıllardır süslü cümlelerle oyalanan Bolu’da, yetkililerin turizme bakış açılarını gösteren en çarpıcı örnek Abant kavşağında duruyor.

Bolu deyince akla gelen ilk yerlerden biri olan gerek Türkiye’den gerekse yurt dışından her yıl yüzbinlerce yerli/yabancı ağırlayan Abant’ı ziyaret edenlerin şaşkınlıkla gördüğü manzarayı nedendir bilinmez, Bolu’daki yetkililer yıllardır görmüyor.

Abant hem D-100’den hem de Otoyoldan giriş noktası olan Abant kavşağında faaliyet gösteren ağaç ürünleri tesisinin D-100 üzerine gelişi güzel depoladığı ağaçlar ve tomruklar, görüntü ve çevre kirliğine neden oluyor.

Kendi tesisinin önünden itibaren başlayarak D-100 boyunca 100 metrelik bir alana Karayollarına ait bölümünde kullanılarak depolanan tomrukların yarattığı çevre ve görüntü kirliğini yıllardır yetkili kurumlar seyrediyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler