Göynük'te sıcak gece

Göynük'te sıcak gece Göynük'te sıcak gece
A- A+
Reklam

Göynük ilçesine bağlı Akçaalan Köyü’nde dün akşam Veysel Arıkoğlu’na ait iki katlı ahşap evde başlayan yangın, kümese de sıçrarken, Mudurnu ve Göynük Belediyesine bağlı İtfaiyelerin zamanında müdahalesiyle korkulan olmadı ve yangın söndürüldü.

Komşularının evinde alevlerin yükseldiğini fark eden köy sakinleri olayı 112 acil yardım istasyonuna iletti. 112 tarafından bölgeye en yakın itfaiye birimi olan Göynük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler kısa sürede olay yerine intikal ederek yangın söndürme çalışmasına başladı. Yangına takviye olarak bölgeye Mudurnu ve Taşkesti Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Göynük, Taşkesti, Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme araçları sevk edildi.

Diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınan yağın üç saat süren bir çalışma sonucu kontrol altına alınarak söndürülebildi.

Yangın haberini alır almaz Akçaalan Köyüne giden AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ve AK Parti Göynük İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Özkan yangınla mücadeleyi baştan sona takip ettiler.

Yangınzede Veysel Arıkoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmayan Demiröz ve Özkan, önemli olanın can kaybı yaşanmamış olması, maddi zarar karşılanır dediler.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz; “Bu akşam saatlerinde Akçaalan Köyümüzde Veysel Arıkoğlu Abimizin evinin çatısında çıkan yangın kümese de sıçrayarak evin ve kümesin yanmasına sebep oldu. Veysel Abimize geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Yaraları en yakın zamanda saracağız inşallah. Rabbim beterinden korusun” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler