Hafız Demirkol’un sahne hakimiyeti beğenildi

Hafız Demirkol’un sahne hakimiyeti beğenildi Hafız Demirkol’un sahne hakimiyeti beğenildi
A- A+
Reklam

Karaçayır Kapalı Spor Salonunda önceki gün proje tanıtım toplantısını gerçekleştiren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un, hınca hınç dolu tribünler karşısında konuşma hakimiyeti beğeni ile izlendi.

Mealli Hafız olan ve Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Bolu Şubesinde uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyeliği yaparken bir yanda da Derneğin Eğitim Koordinatörlüğü Başkanlığını yaparak hafızlık eğitimi verilen Kuran Kurslarında minik hafız adaylarına vaazlar veren Demirkol, bu tecrübesini de siyasette kullanıyor.

Camilerde ve Kuran kurslarında onlarca kere kalabalık cemaatlere vaaz veren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un siyaset sahnesinde çok yeni olmasına karşılık, usta siyasilere taş çıkartan performansının Hafız olarak verdiği vaazlardan edindiği tecrübenin etkili olduğu ifade ediliyor.

Bu yüzden de AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un dünkü programdaki sahneye ve izleyicilerle olan iletişimi takdir edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler