Halkına karşı sorumlu Belediyeler böyle yapıyor

Halkına karşı sorumlu Belediyeler böyle yapıyor Halkına karşı sorumlu Belediyeler böyle yapıyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin bir çok ana ve ara arterlerinde yürütülen kaldırım ve yol çalışmasındaki işçilik ve malzeme kalitesizliği tartışmaları yerini vatandaşın çektiği çilenin yarattığı huzursuzluğa bıraktı.

Bolu’daki bir çok ana arterde alternatif yol güzergahları ve şehir trafiğinin birbirine bağlantısı programlanmadan yapılan çalışmalar nedeniyle ev ve işyerlerine gitmek için ciddi sıkıntılar yaşıyor.

Aracına binen vatandaş “bugün ne çıkarsa bahtıma” diyerek yola çıkarken, birbiri ardına önüne çıkan yolun kapalı olduğunu gösteren uyarı tabelaları ile karşılaşırken, ulaşmak istediği yere gitmek için dakikalarca yol arıyor.

Vatandaşlar, daha önceden çalışma yapılacak cadde ve sokaklarla ilgili Bolu Belediyesinden duyuru yapılmadığı için çalışma alanları hakkında bilgisi olmamasından şikayet ediyorlar.

Düzce Belediyesi’nin bu konuda yaptığı bilgilendirmeyi örnek gösteren, çalışmaların bir gün önce Bolu Belediyesine ait sosyal medya hesapları ya da SMS yolu ile duyurulmasını istiyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler