Reklam

İddialara bir tepki de Aktaş'tan geldi

İddialara bir tepki de Aktaş'tan geldi İddialara bir tepki de Aktaş'tan geldi
A- A+

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kızılay’ın AHBAP Derneği’ne 46 milyon TL’ye çadır sattığı iddialarına tepki gösterdi. Aktaş, “Sokakta yatan afetzedelere elindeki çadırları vermeyip parayla satan Kızılay'ımız var” dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan depremin ardından Kızılay’ın afetzedelere ulaştırmak yerine Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği’ne çadır sattığı iddialarına bir tepki de İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş’tan geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bu durumu eleştiren Aktaş, “Türk Kızılay’ının görevi; uluslararası hayır kuruluşu niteliği ile savaşta ve barışta, yararlananlardan hiçbir bedel almadan ve karşılık beklemeden, amacına uygun ve gönüllülük anlayışına göre ürettiği hizmetler ve yaptığı faaliyetlerdir. Amaç böyleyken, soğuk kış gününde, sokakta yatan afetzedelere elindeki çadırları vermeyip parayla satan Kızılay'ımız var” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler