İhraç sonrası Rasim Özdemir’in morali bozulmuş

İhraç sonrası Rasim Özdemir’in morali bozulmuş İhraç sonrası Rasim Özdemir’in morali bozulmuş
A- A+
Reklam

CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında verdiği 1 yıl geçici ihraç kararı sonrası, Bolu’da Milletvekili Adaylığı düşünen isimler için dengeler yeniden değişti.

Başkan Özcan’ın CHP ile bağının bir yıl kopacak olması ve partili kimliği ile CHP Genel Merkezindeki kulislerde yer bulamayacak olması nedeniyle 2023 yılında yapılacak Milletvekilliği seçimleri öncesinde gözler Bolu Teşkilatlarına çevrildi.

CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve Parti Teşkilatlarıyla arası zaten bir dargın bir barışık olan Başkan Özcan’ın geçici ihracı sonrası CHP Teşkilatlarının da eli kuvvetlenmiş oldu. Son aylarda Başkan Özcan’ın ev sahipliğinde yapılan hemen hemen hiçbir etkinliğe katılmayan Başkan Karsu ve CHP İl Teşkilatının bu karar sonrası da etkinliklerde yer alması beklenmiyor.

Karar ile ile ilgili olumlu ya da olumsuz ne CHP İl Başkanı Karsu’dan ne de herhangi bir CHP’li Yöneticiden açıklama gelmemesi de var olan soğuk savaşın boyutunu da gözler önüne seriyor.

Buna karşılık yaşanan bu süreçten en rahatsız olan ismin Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir olduğu ifade ediliyor. Başkan Yardımcısı olana kadar CHP’li kimliği ile Teşkilatlar tarafından tanınmayan Özdemir, 2023 yılında yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili Adayı olmak için Başkan Özcan’ın da desteğini alarak 3 yıldır kendini hem CHP’lilere hem de vatandaşlara tanıtmak için yoğun bir tempoyla çalışıyordu.

Başkan Yardımcısı olarak kendisine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Belediyecilik açısından yetersiz kalmasıyla sık sık eleştirilere maruz kalmasına karşılık Özdemir, bu açığı kapatmak yerine düğün düğün ve cenaze cenaze gezerek kendini tanıtmak için yoğun çaba sarf ediyordu.

Alınan bu ihraç kararı ile CHP Genel Merkezinde etkinliği azalacak olan Başkan Tanju Özcan’a verilen bu karardan en çok Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in etkilendiği kulislerde konuşulurken, bu yüzden de moralinin çok bozuk olduğu iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu (1 yıl önce)
    Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz diye çok güzel özlü bir söz vardır. kameraman iken belediye başkan yardımcısı olmak çok büyük bir şans fakat zatı muhterem makamın hakkını vermek yerine gözünü yukarılara dikti sonuç hüsran olacak elbette nedeni ise başarılarınla göz doldurmalısınki halk seni yükseklere taşısın öyle cenaze ve nikahlarla bu iş olmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler