Maşallah 10 parmağında 10 marifet var

Maşallah 10 parmağında 10 marifet var Maşallah 10 parmağında 10 marifet var
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcıları arasında Rasim Özdemir, çalışkanlığı ile dikkat çekiyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, temizlik İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Basın Yayın Birimi gibi icracı Müdürlüklerin başında olan Özdemir’e adeta iş dayanmıyor. 

Yoğun temposu içerisinde yaz boyu gitmediği nikah, katılmadığı yayla bayramı kalmayan Rasim Özdemir, bunları da sosyal medya hesabından paylaşarak çalışkanlığının da reklamını yapmayı ihmal etmiyor.

Yaz boyu kıydığı nikahlar ve katıldığı yayla bayramları Bolu Belediyesinin bu alandaki önemli bir açığını kapatan Rasim Özdemir, katıldığı programlarda zaman zaman müziğin ritmine kapılarak oynadığı çiftetellideki kıvrak ve esnek figürleriyle bu alanda da ne kadar yetenekli olduğunu Bolu Halkına göstermiş oldu.

Düğün ve Yayla Bayramı sezonu bitince boşta kalan ve buna alışık olmayan çalışkan Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, kış boyunca da boyacılık yapacağının sinyallerini geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabına koyduğu paylaşımla verdi. 

Boş duvarlara Belediye Sanat Merkezi görevlileriyle sanatsal resimler çizerek bir anlamda kendini sanata adayan Özdemir, bu alanda da ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi.

10 parmağında 10 marifet elinden her iş gelen Rasim Özdemir, resim yaptığı anları sosyal medya hesabından da paylaşarak, “Şehrimizde gördüğünüz bütün beyaz duvarları boyayacağız” açıklaması yaptı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler