Survivor parkuru değil, Bolu yolları

Survivor parkuru değil, Bolu yolları Survivor parkuru değil, Bolu yolları
A- A+
Reklam

Bolu’daki ana arterlerin tamamına yakını ve ara arterlerdeki yolların hemen hemen hepsinin standart dışı olması yüzünden araçlar sanayiden çıkmıyor.

Bolu Belediyesi tarafından birçok cadde ve sokakta yapılan alt yapı çalışması sonrası yollarının asfaltlanacağı ümidine kapılan vatandaşlar hayal kırıklığı yaşadı.

Alt yapı çalışması biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yerine yama yaparak günü kurtaran Bolu Belediyesi’nin bu çalışması vatandaşlardan tepki çekiyor. Kentin en işlek caddelerinden olan Necdet Gören Caddesi’nde Bolu Belediyesi tarafından alt yapı çalışmasının ardından yüksek kaliteli asfalt yol yapmak yerine yama yapılması tepki çekti. 

Şehir dışına çıktıklarında araçlarının standart asfalt yollar gördüğünü ama Bolu’da ise yolların survivor parkuru andırdığını belirten vatandaşlar, Bolu Belediyesi’nin makyaj çalışmasını bırakarak, Bolu’daki cadde ve sokaklara modern şehirlerde olduğu gibi nitelikli asfaltlar atılmasını bekliyor.

Bozuk yollardan dolayı araçlarını sürekli sanayiye götürmekten dert yanan Bolulu vatandaşlar, Bolu Belediyesi’nin Bolu Halkının hak ettiği modern yollara bir an önce kavuşmasını talep ediyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler