Melek Mosso konserinde anlamlı etkinlik

Melek Mosso konserinde anlamlı etkinlik Melek Mosso konserinde anlamlı etkinlik
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi, 23 Nisan’daki Melek Mosso konserinde deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak ve boyama kitabı toplayacak. Konser alanında toplanacak tüm oyuncak ve kullanılmayan boyama kitapları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan sonra deprem bölgesine gönderilecek.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 11 ildeki depremzede çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sevindirmek için Bolu Belediyesi anlamlı bir kampanya başlattı. Bölgedeki çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak oyuncak ve boyama kitabı gönderilecek.

OYUNCAK VE BOYAMA KİTAPLARI MELEK MOSSO KONSERİNDE TOPLANACAK

Bolulular anlamlı kampanyaya 23 Nisan Salı 2024 günü Karaçayır Konser Alanı’nda gerçekleşecek “Melek Mosso” konserinde bağışlayacakları oyuncak ve kullanılmamış boyama kitapları ile destek verebilecekler.

Toplanacak tüm oyuncak ve boyama kitapları konser sonrası deprem bölgesindeki çocuklara gönderilecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler