Ne günler, ne saatler onun hızına yetişemedi

Ne günler, ne saatler onun hızına yetişemedi Ne günler, ne saatler onun hızına yetişemedi
A- A+
Reklam

AK Parti ve CHP Milletvekilleri, Adayların saha çalışmalarında Teşkilatlarını neredeyse yalnız bırakırken, MHP Teşkilatları ise MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’e program yetiştiremediler.

MHP Genel Merkezi tarafından 11 Ocak tarihinde Bolu Belediye Başkan Adayının İlhan Durak olarak açıklandığı günün akşamı Akçakavak Köyünden saha çalışmasına start veren Akgül, 12 Ocak günü ise Şehitlik ziyareti ve Merkez ilçede esnaf ziyaretiyle programını ilk günden itibaren ciddi bir şekilde sürdürdü.

Yerel seçim çalışmasına daha önceden başlamasına karşılık MHP Teşkilatları, 31 Mart seçimleri için saha çalışmasını 80 gün olarak geçirdi. MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün ise bu 80 günde çok ciddi bir efor sarf ettiği, bir çok zaman ise aynı gün iki ilçeye giderek Teşkilatlarının hazırladığı programlara katıldığı görüldü.

Merkez ilçede 54 gün, Dörtdivan’da 7 gün, Mudurnu’da 5 gün, Yeniçağa’da 2 gün, Göynük’de 4 gün, Gerede’de 8 gün, Seben’de 2 gün, Mengen’de 3 gün, Kıbrıscık’ta 1 gün, Karacasu’da 3 gün, Gökcesu’da 2 gün ve Taşkesti’de 1 gün Teşkilatlarıyla seçim çalışması yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, seçimin en çalışkan Milletvekili olarak dikkat çekti.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün 100 günlük performansı ay ay şu şekilde;

OCAK
İLÇE ADIKATILDIĞI GÜN SAYISI
MERKEZ İLÇE13
DÖRTDİVAN3
MUDURNU2
YENİÇAĞA1
GÖYNÜK1
GEREDE1

 

ŞUBAT
İLÇE ADIKATILDIĞI GÜN SAYISI
MERKEZ İLÇE17
DÖRTDİVAN1
MUDURNU1
GEREDE1

 

MART
İLÇE ADIKATILDIĞI GÜN SAYISI
MERKEZ24
GEREDE6
DÖRTDİVAN3
GÖYNÜK3
MENGEN3
KARACASU3
SEBEN2
MUDURNU2
GÖKCESU2
YENİÇAĞA1
KIBRISCIK1
TAŞKESTİ1

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler