"Milletin parasıyla caka satmaktan vazgeç..!”

A- A+

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’i eleştiri bombardımanına tuttu.

Güner tarafından bugün Sağlık Bakanlığınca ilimize yapılacak yatırımların açıklanmasını eleştiren Karagöz, bunu kabul etmediklerini söyledi.

“CEBİNDEN YAPTIRYORMUŞ GİBİ DAVRANMASINI ASLA KABUL ETMİYORUZ”

AK Parti’de Kongre sürecinin başlamasıyla birlikte 31 Mart’tan bu yana kayıp olan Güner’in yine ortaya çıktığını belirten CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz; “31 Mart yerel seçimlerini kaybeden ve aylardır sesi çıkmayan AKP Bolu İl Başkanı Suat Güner, partisinin kongre takviminin belirlenmesiyle birlikte sahneye çıktı. AKP İl Başkanı’nın kim olduğu ya da ne zaman sahneye çıktığı bizi ilgilendirmez ama devletin vatandaşından aldığı vergilerle yaptığı hizmetleri “kendi cebinden” yaptırıyormuş gibi davranmasını asla kabul etmiyoruz” dedi.

“DEVLET YATIRIMLARINDAN SİYASİ RANT DEVŞİRİYOR”
Devlet yatırımlarını ilin valisinin açıklaması gerektiğini bildiren Başkan Karagöz; “Bolu’ya yapılacağı söylenilen 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin duyurusunu yaparken “yer teslimini yaptık, temelini de atacağız” türünde cümleler kuran Suat Güner’in yaptığı devlet yatırımlarından siyasi rant devşirmekten başka bir şey değildir. Bolu’da devleti temsil eden Vali yok mu? 22 yıllık AKP iktidarında devletin ne kadar siyasallaştırıldığının tipik örneğini sergileyen Suat Güner’i, milletin parasıyla caka satmaktan vazgeçmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”

Son olarak Bolu için daha fazla çalışacaklarını söyleyen CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz; “Şehrimiz ve halkımızın refah ve mutluluğu için bugüne kadar ne yaptıysak ve yapılan hizmetlere ne kadar destek verdiysek bundan sonra da daha fazlası için çalışmaktan geri durmayacağız. Bunu da ne siyasi rant elde etmek ne de caka satmak için yapmayacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler