Ne oldu bizim Fizik Tedavi Hastanesi?

Ne oldu bizim Fizik Tedavi Hastanesi? Ne oldu bizim Fizik Tedavi Hastanesi?
A- A+
Reklam

Bolu’ya gelen her Bakan söz verip giderken, bu sözlerin basın ve sosyal medya hesabından reklamını yapan Bolu Milletvekilleri, sözlerin gerçekleşip gerçekleşmediğinden bihaberler.

Bu sözlerin başında Karacasu’da yapılması planlanan 300 yataklı yeni Fizik Tedavi Hastanesi’nin inşaatı geliyor. 2014 yılında dönemin Milletvekili Ali Ercoşkun tarafından ilk defa telaffuz edilen en kısa sürede yapılacağının müjdesi verilen yeni Fizik Tedavi Hastanesi’nin tamamlanması bir yana ihalesnin yapılmasına bile Ercoşkun’un görev süresi yetmedi.

Ardından Milletvekili olan Arzu Aydın’da 5 Aralık 2018 tarihinde yerel basına verdiği açıklamada 300 yatak kapasiteli yeni Fizik Tedavi Hastanesi’nin ihale aşamasına geldiğini duyurmuştu.

Aydın yaptığı açıklamada “Sağlık Bakanlığı’mıza bağlı Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin 2 tane olmasına rağmen özellikle çevre illerden hasta kabul ettiği için tedavi uygulanacak hastaların yatışları biraz zaman almakta. Özellikle Bolumuzun spor, üniversite kenti olması hedefimiz olmakla birlikte sağlık turizmi de ilimiz için son derece önem taşımakta. Bu anlamda ilimizin daha fazla hizmet alması adına elbette bizimle beraber İl Başkanımızın, Milletvekili arkadaşım Fehmi Küpçü’nün ve Sağlık İl Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol’un da takip ettiği 3. FTR Hastanemiz ihale aşamasına geldi. Allah nasip ederse, 13 Aralık’ta ihalesi gerçekleştirilecek Bolu FTR Hastanemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Aydın’ın bu açıklamasının üzerinden neredeyse 5 yıl geçecek yeni Fizik Tedavi Hastanesi’nin ne ihalesi yapılabildi ne de nereye yapılacağı açıklanabildi. Bakanların söz değil artık icraat yapmasını isteyen Bolu Halkı ise; “Dilin kemiği yok, her gelen söz verdi! Ama icraat yok..! Bolu Milletvekilleri neden verilen sözleri takip etmezler. Zaten Bolu’ya uğradıkları yok bari Ankara’da boş oturmayıp, verilen sözlerin takibini yapsınlar” sözleriyle Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye sitemde bulundular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler