Sadece işini yapıp, hemşerilerine hizmet ediyor

Sadece işini yapıp, hemşerilerine hizmet ediyor Sadece işini yapıp, hemşerilerine hizmet ediyor
A- A+
Reklam

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, ilçede çok önemli yatırımlara ve sosyal projelere imza atarken, şova kaçmayan sessiz kişiliğiyle de taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor.

Önceki dönem Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ’dan devir aldığı başkanlık bayrağını hizmet noktasında hiç yere düşürmeden daha da yukarılara çıkaran Başkan Kavak, gerek Belediye hizmetleri gerekse de merkezi yönetim tarafından yapılan yatırımları takipçisi olarak ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Sosyal Belediyeciliğin de en güzel örneklerini ilçede Seben Halkına sunan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, bunu yaparken de mütevaziliğini elden bırakmaması ile dikkat çekiyor.

Göreve geldikten sonra geleneksel olarak her yıl ilçede düzenlenen Seben Panayırındaki etkinlikleri zenginleştirerek adeta bir festival havasına sokan Kavak, Türkiye’de adından söz ettiren popüler sanatçıları da ilçeye getirerek, Sebenlilerle buluşturuyor. Bu etkinliklerde bile tek kare şova yönelik resim paylaşmayan Kavak, sadece işini yapmaya devam ediyor.

Son olarak Ortaokula giden ilçedeki çocukları minibüslerle Bolu’ya göndererek sinema etkinliğine katılmalarını sağlayan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, bu çalışmayı ise kendisinin tek bir kare resmi olmadan sosyal medya hesabından; “Seben Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Bolu'da düzenlenen sinema etkinliğine katılım sağlayabilmeleri için ulaşım desteği verdik” sözleriyle paylaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler