Türk Metal Sen Başkanı Hakan Gülen vefat etti

Türk Metal Sen Başkanı Hakan Gülen vefat etti Türk Metal Sen Başkanı Hakan Gülen vefat etti
A- A+
Reklam

Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Hakan Gülen52 yaşında hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta vefat eden Türk Metal Sendikası'nın Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın ardından Gülen’in de ani kaybı Türk Metal Sendikası camiasını yasa boğdu.

Uzun süredir, Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanlığı yapan Hakan Gülen’in vefatı ailesi ve sendika üyeleri arasında büyük üzüntüye sebep oldu.

52 yaşında hayatını kaybeden Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Hakan Gülen’in kalp krizi şüphesiyle vefat ettiği öğrenildi.

Türk-İş Bolu İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Hakan Gülen’in cenazesi 06 Mat Çarşamba günü (yarın) Kalıcı konutlar Camiinde kılınacak Öğlen ve cenaze namazına müteakip, Kılıçarslan Mahallesi mezarlığına defnedilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak, merhum Hakan Gülen’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler