“Senin açılışına katılmaya çalışacağım”

“Senin açılışına katılmaya çalışacağım” “Senin açılışına katılmaya çalışacağım”
A- A+

İsmi Cumhurbaşkanı Adayları arasında geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce Kentkoop Mahallesi'nde düzenlenen "Batıkent Rekreasyon Alanı ile 10 Parkın Açılış ve Temel Atma Töreni"ndeki çıkışı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın gündemi oldu.

Altılı Masanın olası Cumhurbaşkanı adayları arasında ismi sıklıkla geçen Mansur Yavaş’ın konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben; “ "Temennimiz, bu yıl açılışa Cumhurbaşkanı olarak teşrif etmeniz” sözlerini “ti”ye alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Mansur Yavaş’ı etiketlemeden yaptığı paylaşımda Özcan; “Sn. Mansur Yavaş’a nazik daveti için teşekkür ediyorum. İşimiz zor olacak, 21 yıllık AKP enkazını kaldıracağız. Ama davetin çok samimi geldi, o kadar işimin arasından zaman ayırıp senin açılışına katılmaya çalışacağım. Şimdiden hayırlı olsun bakalım” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler