Sessiz sedasız geldi ve gitti

Sessiz sedasız geldi ve gitti Sessiz sedasız geldi ve gitti
A- A+
Reklam

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Safa Koçoğlu, sessiz sedasız geldiği Bolu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Bolu Valiliğine gelen ve burada Vali Erkan Kılıç, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve yetkililerle bir araya gelen Bakan Yardımcısı Koçoğlu, Bolu’da Bakanlığınca yapılan faaliyetler ve yatırımlar hakkında istişareler gerçekleştirdi.

Ardından AK Parti Bolu İl Başkanlığına geçen Koçoğlu; AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar ve Partililerle bir araya geldi. 

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Safa Koçoğlu, ziyaretlerine Karaçayır’da bulunan Gençlik Merkezi ve Spor Eğitim Merkezi ile devam etti.

Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi ve Spor Eğitim Merkezinde İngiltere’de yapılacak olan Dünya Yaş Grupları Şampiyonası için kampta bulunan Trampolin Cimnastik Genç Millî Takımını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Koçoğlu, Milli Takım antrenmanının bir bölümünü takip ederek, sporculara turnuvada başarılar diledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler