“Sizden Türk milliyetçisi olmaz”

“Sizden Türk milliyetçisi olmaz” “Sizden Türk milliyetçisi olmaz”
A- A+
Reklam

Türk Ocağı’na üye olduktan sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; “Bugün gerçek bir Türk Milliyetçisi ve samimi bir Cumhuriyet çocuğu olarak, Türk Ocakları’na üye olduğumu kamuoyuna saygı ile duyuruyorum” açıklamasına MHP İl Başkanı İlhan Durak’tan sert tepki geldi.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni Genel Başkan Özgür Özel’in CHP’nin 38. Kurultay’da terör suçundan cezaevinde yatan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya selam gönderdiklerini hatırlatan Durak, Özcan’a yüklendi.

MHP İl Başkanı İlhan Durak yaptığı açıklamada; “Geri dönmeyi dört gözle beklediğiniz, affedilmek için dilekçe vermekte sabırsızlandığınız partiniz CHP’nin eski ve yeni Genel Başkanları, terörist Selahattin Demirtaş ve sorosçu Osman Kavalaya selam gönderdiği, milletinin birliğine ve vatanın bölünmezliğine ihanet edenleri desteklediği sürece sizden Türk Milliyetçisi olmaz, partinizden de Türk Milliyetçisi çıkmaz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler