Reklam

“Son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz”

“Son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz” “Son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz”
A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. sıra milletvekili adayı olan ve çalışmalarını sürdüren İsmail Akgül, “Tüm hemşerilerimize ulaşmak, bütün vatandaşlarımıza temas etmek, gönüllere dokunmak için son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. sıra milletvekili adayı olan İsmail Akgül, bütün herkese ulaşmak ve gönüllere dokunmaya devam etmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

İlk olarak Çobankaya köyünde; Banaz, Gölcük, Bağışlar ve Bahçeköy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Akgül, köylülerin sıkıntılarını dinledi. Daha sonra sırasıyla Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Akgül, destek ve dualarını talep ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu. 

Son olarak TÜGVA Bolu İl Temsilciliğini ziyaret eden Akgül ve beraberindekiler; TÜGVA İl Başkanı Sadık Kuru ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldiler.

Akgül, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi. Akgül’e bu ziyaretlerinde MHP 2. sıra milletvekili adayı Rahmi Aksoy, MHP 3. sıra milletvekili adayı Muhittin Özel, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. 

Her gittiği yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan ve “Bolu’nun evladı, Bizim İsmail” diye anılan Akgül, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada “Tüm hemşerilerimize ulaşmak, bütün vatandaşlarımıza temas etmek, gönüllere dokunmak için son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Gayret bizden, Tevfik Allah’tan” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler