Suat Çelen'in dedesi vefat etti

Suat Çelen'in dedesi vefat etti Suat Çelen'in dedesi vefat etti
A- A+
Reklam

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı ve Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkan Yardımcısı Suat Çelen’in dedesi Mehmet Çelen vefat etti.

Gerek sporculuğu gerekse de spor yöneticisi olarak Türkiye’ye uluslararası arenada bir çok başarılar kazandıran Bolu’nun gururu Suat Çelen’in dedesi Mehmet Çelen’in cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Küplüce Camisinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası Yukarı Soku Mezarlığına defin edilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum Mehmet Çetin büyüğümüze Allah’tan rahmet, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanımız ve Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkan Yardımcısı Suat Çelen nezdinde de Çelen Ailesine sabırlar diliyoruz.

VEFAT İLANI

Sağlık Mahallesi halkından, merhume Emine ÇELEN’in eşi, İbrahim, Mehmet ve merhum Mustafa ÇELEN, Melek BAŞER, babaları; Mehmet ÇELEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Küplüce Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Yukarısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler