Türker Ateş, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda

Türker Ateş, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda Türker Ateş, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda
A- A+
Reklam

TBMM'de 28. Dönemde görev yapacak ihtisas Komisyonları bugün belirlendi. Partilerin Komisyonlarda görev yapacak Miletvekillerini belirlemelerinin ardından Komisyon Üyesi Vekiller, Komisyon Başkanlarını seçerek, bugün ilk toplantılarını yaptılar.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş de 28. Dönem TBMM'de beklenildiği üzere  Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi olarak seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği'nin yanı sıra uzun yıllar Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in Üyesi olduğu Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığına da eski Bakan Mustafa Varank seçildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler