Vali Kılıç Medya Evi’ni ziyaret etti

Vali Kılıç Medya Evi’ni ziyaret etti Vali Kılıç Medya Evi’ni ziyaret etti
A- A+
Reklam

Bolu Valisi Erkan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde açılışı gerçekleştirilen Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’ni ziyaret etti.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde açılışı gerçekleştirilen Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’ni ziyaret etti.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Üyesi basın mensuplarını ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde açılışı yapılan Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’nde gerçekleşen birliktelikte Vali Kılıç’ın yanısıra; Dernek Başkanı Mehmet Emin Gürbüz, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi gazeteci ve yazarlar yer aldı.

Gündeme ve Bolu’ya dair gazetecilerle sohbet eden Kılıç, devam eden yatırımlara ve projelere değindi. Basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

“ÇOK DENEYİMLİ, ÇOK TECRÜBELİ GAZETECİLER VAR”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutlayan Kılıç, “Bolu’da böyle bir yere ihtiyaç vardı. Az önce de belirtiniz, hem bir araya gelme hem buradaki imkânlardan yararlanma anlamında güzel bir çalışma yeri. Tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Bolu’da medya, gazetecilik anlamında hem internet hem sosyal medya anlamında güzel çalışmalar yapılıyor. Bolu bu alanda farklı bir noktada… Gerçekten çok deneyimli, çok tecrübeli gazeteciler var. Bolu’ya da büyük katkı vermiş oluyorsunuz. Hem Bolu’nun tanımına hem vatandaşın doğru haber alması noktasında çok güzel görev yerine getiriyorsunuz. Bundan dolayı da size teşekkür ediyoruz. Bizler de Valilik olarak elimizden gelen desteği size sağlamaya çalışacağız” dedi.

“ONLAR ADINA BİZLERE SUNUYORSUNUZ”

Gazetecilerin vatandaşın adına bilgilendirme yaptığını ifade eden Kılıç, “Bizim de zaman zaman idare olarak kendimizi düzeltmemiz gereken hususlar oluyor. Sizin bu gazetecilik mesleğinin bir görevi, vatandaş adına bazı eksikleri, sizler onlar adına bizlere sunuyorsunuz. Bizler de onu görüp idarenin daha verimli daha katılımcı anlayışla bulunduğu yerdeki kurumu idare etmesi adına, vatandaşın taleplerinin kamu kurumlarında yerine getirilmesi anlamında; çok önemli, yararlı çalışmalar yapıyorsunuz. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Basın mensupları da Vali Kılıç’ın, İdareciler Günü’nü kutladı. Ziyaret toplu fotoğraf çekimini ardından sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler