Yarına gülümse Rasim:)

Yarına gülümse Rasim:) Yarına gülümse Rasim:)
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından 2019 yılında Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Belediye Sözcüsü olarak görevlendirdiği ardından da Belediye Başkan Yardımcısı yaptığı Rasim Özdemir, Bolu’da son 3 yılda evlenen tüm çiftlerin hemen hemen hepsinin nikahını kıydı.

Gerek göreve atanması gerekse de görevi süresince en çok gündemde olan ve kamuoyunda en çok ismi tartışılan Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir; Belediye’de kendisine bağlı olan Müdürlüklerden İnsan Kaynakları Müdürlüğünün kendisinden alınması nedeniyle yine gündeme geldi.

Kültür ve Sosyal İler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü gibi Belediyenin icracı Müdürlükleri kendisine bağlı olan Özdemir, bu yoğun tempo içerisinde de düğün düğün dolaşarak nikah kıymaktan da geri kalmıyor.

Kendisine bağlı Müdürlüklerin çalışma alanlarından sosyal medya ya da Belediyenin resmi internet sitesinde kareler bulunmayan Rasim Özdemir’in albümü, mutluluklarına şahitlik ettiği gençlerin düğün fotoğrafları ile dolu.

Bolu Belediyesi’nin Nikah Memurlarının meslek hayatlarının en rahat dönemlerini geçirmelerini sağlayan Özdemir vatandaş tarafından da en çok düğünlerde görüldüğü için Belediye Başkan Yardımcısı olarak değil de Belediyenin Nikah Memuru olarak biliniyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in sosyal medya hesaplarındaki fotoğraf paylaşımlarının hemen hemen hepsinde “Yarına Gülümse:)” emejosi bulunurken, ortaya koyduğu performansla da hakkında ortaya atılan CHP’den Milletvekili Aday Adayı olacağı söylentileri de kamuoyunda sıklıkla dile getiriliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler