Yasağı takan da denetleyen de yok

Yasağı takan da denetleyen de yok Yasağı takan da denetleyen de yok
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi önünde bulunan süs havuzuna girmenin yasak ve tehlikeli olmasına karşılık ne yasağı takan ne de yasağı denetleyen var.

Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle süs havuzuna girerek hem serinleyen hem de oyun oynayan çocukların bu tehlikeli oyununa ne Belediye ne de onları izleyen yetişkinler ses çıkarmıyor.

Çocukların; süs havuzunun içindeki elektrikli aletlerden oluşabilecek olası tehlikenin yanı sıra kirli sudan enfeksiyon kapma riski bulunurken, havuzda oluşabilecek talihsiz bir olayda sorumlu olacak Bolu Belediyesi ise denetim yapmıyor.

Belediyenin giriş kapısında bulunan ve gerek danışmada oturan görevlilerin gerekse de kapı önünde bekleyen Zabıta personelinin görmezden geldiği çocukların tehlikeli oyununu kim dur diyecek merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler