Yılbaşı gecesi eğlence serbest..!

Yılbaşı gecesi eğlence serbest..! Yılbaşı gecesi eğlence serbest..!
A- A+
Reklam

12 vatan evladının Kuzey Irak’ta geçtiğimiz hafta şehit olması sonrası Bolu’da 7 günlük yas kararı alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kamuoyunda aldığı kararın hukuki olup olmadığına yönelik yapılan tartışmalara açıklık getirdi. 

“Hadi bakalım itiraz edin”

www.ozgurbolu.com Gazetesine açıklamalarda bulunan Özcan; “Kanunda tanımlanmayan tüm görevler, seçilmiş Belediye Başkanına aittir. Yas kararına itiraz eden varsa, itiraz etsin, hiç sıkıntı değil. Yapamaz, edemez demekle olmuyor gerekçe ile itiraz etsinler. Yaptım, hadi bakalım itiraz edin. Neye itiraz edeceksiniz? Doksan küsur yaşında Suudi Arabistan kralı ölüyor ve Hükümet onunla ilgili 3 günlük yas ilan ediyor. 12 askerimiz şehit oluyor, yas ilan etmiyor. Bunda bir çelişki var. Biz de burada bir boşluk gördük, yanlış bir şey gördük ve en azından Bolumuz ile ilgili böyle bir karar verdik” dedi.

Yeni yıl eğlencelerine engel yok

Otel ve restoranların haftalar öncesinden 31 Aralık gecesi yapacakları yeni yıl programlarının bu kapsama girip girmediği hakkında sorulan soruya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Kararı Pazar günü almıştık ve 31 Aralık sabahı itibariyle bu karar bitiyor. Yılbaşı eğlencesi yapmak isteyen var ise onunla ilgili bir engel yok. İçine sindiren, bu kadar şehidin acısını yaşamak istemeyen eğlence yapar. Esnafımız o akşam faaliyette bulunabilir, hiçbir sıkıntı yok” sözleriyle cevap verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler