Yine yalan söylemiş..!

Yine yalan söylemiş..! Yine yalan söylemiş..!
A- A+

Ağustos ayında kurulan Bolu Belediyesi iştiraki BOL TUR Turizm ve Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevine makam şoförü Özgür Yıldız’ı ataması sonrası ulusal basındaki programlarda, atamanın geçici süreyle yapıldığını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, vaat olarak söz verdiği halde gerçekleştiremediği, noterden kağıt dağıtarak Başkan olunca işçi çıkartmayacağım diyerek söz verip işçi çıkartması gibi bu olayda da yalan söylemiş.

“Bu da gol değil” demişti..!

TV100 Kanalında katıldığı programda; makam şoförü Özgür Yıldız’ı BOL TUR Turizm ve Organizasyon Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.’nin Genel Müdür olarak atayıp atamadığı soruya; “Bu da mı gol değil diyeceksiniz ama bu da gol değil. Yeni kurulan bir şirket ve kağıt üzerinde bir isim yazılması gerekiyordu. Biz de güvendiğim bu arkadaşı Genel Müdür değil kurucu müdür olarak atadık. Şuanda profesyonel yöneticilerle görüşme yapıyoruz. Geçiş sürecinde yapılmış bir atama. Önümüzdeki süreçte profesyonel bir yönetici O’nun yerini alacak” diye cevap vermişti.

Ocak ayında Anonim Şirket yapıldı

Hisselerinin yüzde 100'ü Bolu Belediyesine ait olan Bol Tur Turizm Organizasyon Tic. ve San. LTD. ŞTİ.'nin anonim şirketine dönüştürüldü. Ardından da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yakın isimlerden Ali Sarıyıldız yönetim kurulu başkanı, Özgür Yıldız ise genel müdür olarak şirket yönetimini oluşturdular.

Şoförü hem Genel Müdür hem he Yönetim Kurulu Başkanı 

BOL TUR Turizm ve Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de bugün yapılan değişiklikle ise Ali Sarıyıldız’ın yerine Özgür Yıldız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. Başkan Özcan’ın geçici bir süre atıyorum dediği makam şoförü Özgür Yıldız böylelikle BOL TUR Turizm ve Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin hem Yönetim Kurulu Başkanı hem de Genel Müdürü olarak bundan sonra görev yapacak.

Halk Ekmek ve Tartek limited şirketide BOL TUR Turizm ve Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş'ye bağlandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • melungeon14 (11 ay önce)
    yancı gazete belli..isterse olmmasın AKP bitirir..
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler