Palazoğlu’ndan dünürü Cübbeli Ahmet Hoca’ya sert eleştiri

Palazoğlu’ndan dünürü Cübbeli Ahmet Hoca’ya sert eleştiri Palazoğlu’ndan dünürü Cübbeli Ahmet Hoca’ya sert eleştiri
A- A+
Reklam

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün İmam Hatip okullarına yönelik sözlerine en sert tepki damadının ağabeyi olan Bolulu İş İnsanı Muhittin Palazoğlu'ndan geldi. Palazaoğlu, "İyiyi değil, menfaat ve şakşakçılığı kovalayan Cübbeli su üstünde kalmak için her dala sarılıyor." dedi.

CNN Türk canlı yayınında İmam Hatip okullarının deist ve ateist yetiştirdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca son olarak İmam Hatip Okullarını eleştirerek, “İnkar Merkezleri halline geldiler” demişti.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın bu sözlerine, Bolulu iş insanı Muhittin Palazoğlu sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Damadının ağabeyinden çok sert eleştiri!

Cübbeli Ahmet Hoca'ya en sert tepki damadının ağabeyi olan dünürü Muhittin Palazoğlu'ndan geldi. "Benim bildiğim İmam Hatip'te adalet ve saygı öğretilir. O ruhu bilmeyenler bu okulları ağızlarına pelesenk etmesinler." diyen Palazoğlu, "Her fikrin iyi/kötü temsilcisi var. İyiyi değil, menfaat ve şakşakçılığı kovalayan Cübbeli su üstünde kalmak için her dala sarılıyor." ifadelerini kullandı.

Palazoğlu mesajının devamında ifadelerini daha da sertleştirdi:

Bugün Cübbeli'nin yaptığı, sözde haklarını savunduğu kardeşlerine hakarettir. Sarığın cübbenin altına saklanıp şakşakçılık yapmaktır. Gülşen sürecini görünce Cübbeli'nin yaşaması muhtemel acziyetini ibretle takip edeceğim… Yazık…

Resim Altı: Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kızı Yüsra Ünlü hayatını Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile 2016 yılında birleştirmişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler